lauantai 28. maaliskuuta 2015

Paprika-fetasalaatti

Edellisen kanawokin kuvassa näkyy lautasella marokkolaisia salaatteja, joiden reseptit ovat myös Glorian ruoka ja viini 2/2015 -lehdestä. Näistä kolmesta suosikkini oli ehdottomasti tämä helppo paprika-fetasalaatti.


2 suippopaprikaa
oliiviöljyä
merisuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
fetajuustoa palana

Grillaa paprikat uunissa 250 asteessa, kunnes kuoret mustuvat ja kupruilevat. Tähän menee noin 10 minuuttia. Kuori ja suikaloi paprikat. Asettele suikaleet laakealle astialle. Pirskota päälle oliiviöljyä, rouhi pippuria ja suolaa. Murustele fetaa salaatille.

Keitän usein lisukkeeksi porkkanoita al dente. Lisään oliiviöljyä, hunajaa, pippuria, suolaa ja rosmariinia. Kuvassa ollut mausteinen porkkanasalaatti ei ihan osunut minun makumaailmaani. Siitä ei siis sen enempää.

Perhe ei myöskään lämmennyt ajatukselle, että keitettyjä papuja maustetaan sitruunamehulla. Minusta pieni määrä happamuutta piristi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti