Edellisen kanawokin kuvassa näkyy lautasella marokkolaisia salaatteja, joiden reseptit ovat myös Glorian ruoka ja viini 2/2015 -lehdestä. Näistä kolmesta suosikkini oli ehdottomasti tämä helppo paprika-fetasalaatti.
2 suippopaprikaa
oliiviöljyä
merisuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
fetajuustoa palana
Grillaa paprikat uunissa 250 asteessa, kunnes kuoret mustuvat ja kupruilevat. Tähän menee noin 10 minuuttia. Kuori ja suikaloi paprikat. Asettele suikaleet laakealle astialle. Pirskota päälle oliiviöljyä, rouhi pippuria ja suolaa. Murustele fetaa salaatille.
Keitän usein lisukkeeksi porkkanoita al dente. Lisään oliiviöljyä, hunajaa, pippuria, suolaa ja rosmariinia. Kuvassa ollut mausteinen porkkanasalaatti ei ihan osunut minun makumaailmaani. Siitä ei siis sen enempää.
Perhe ei myöskään lämmennyt ajatukselle, että keitettyjä papuja maustetaan sitruunamehulla. Minusta pieni määrä happamuutta piristi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti