perjantai 1. tammikuuta 2016

Bruschettaa Jamie Oliverin innoittamana

Tämä on myös Jamie Oliverin jouluohjelmasta. Jamie tosin karamellisoi itse viikunat. Meillä oli viikunat muutaman päivän liikaa odottelemassa ruoaksi pääsyä, ja jouduin ne heittämään homeisina kompostiin. 

Tässä on esipaistettu patonki halkaistu ja paloiteltu ennen uunin laittoa. Kuumalle patongille on ensin sivelty vähän oliiviöljyä, sitten viikunahilloa, vuohenjuustoa, rouhittuja hasselpähkinöitä ja juoksevaa hunajaa. NÄMÄ LOPPUIVAT KESKEN, tee näitä paljon!

Tässä ei sitten mitään erikoista, vaan yksinkertaisesti ihana tuttu yhdistelmä, joka kelpaa niillekin, jotka ylläolevia epäilevät (aiheettomasti ja turhaan!): oliiviöljyä, mozzarellaa, tomaattia, basilikaa, suolaa, mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti