Työtoverini toi tätä Yhteishyvän reseptillä tehtyä näkkäriä töihin, ja se oli niin hyvää, että tunnustan syöneeni sitä vähän väliä.
2 dl gluteenitonta tummaa jauhoseosta
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
0,5 dl pellavarouhetta (alunperin siemeniä)
1 tl suolaa
2,5 dl kuumaa vettä
0,5 dl rypsiöljyä
Sekoita jauhot, siemenet ja suola kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Sekoita. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Levitä toinen leivinpaperi taikinan päälle ja painele tasaiseksi. Poista paperi. Kypsennä 150 asteessa noin tunti. Anna näkkärin kuivua. Taittele paloiksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti