Sitä saa, mitä tilaa, jos tekee itse. Näin ajattelin syntymäpäiväni aamuna. Jostain syystä olen tehnyt tällä reseptillä vain omana syntymäpäivänäni, en koskaan muulloin, ja aina saman broileriruoan kanssa (siitä resepti erikseen). Onhan tämä hyvin kesäinen ja luonnonläheinen ruoka, perusmakuja parhaimmillaan.
1 varhaiskaali
Täyte:
3 porkkanaa
2 varhaispunasipulia varsineen
kantarelleja
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl siirappia
2 tl balsamiviinietikkaa
suolaa myllystä
Koverra kaalista kanta. Keitä kaalia 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Irrota 12 isointa lehteä.
Kuori ja raasta porkkanat. Kuullota ne öljyssä. Lisää sipulisilppu ja kantarelleja. Mausta.
Vuole kaalinlehtien paksuinta ruotia ohuemmaksi. Nosta 1 rkl täytettä lehdelle. Taittele lehti tiiviiksi paketiksi ja nosta voideltuun vuokaan. Kypsennä 200 asteessa 45-50 minuuttia. Valele kääryleitä paistamisen aikana vedellä ohennetulla siirapilla (1:1).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti