Löysin kaupasta tavallisen pekonin vierestä kanapekonia. Rasvaa vain 7 %, eikä tuote näyttänyt muutenkaan sisältävän mitään erikoisia, ylimääräisiä ainesosia. Pekonimainen, mutta vähärasvaisempi suutuntuma.
romaine-salaattia
kanapekonia
ruisleipää
parmesaania
majoneesia
Ruskista pekonisiivut pannulla rapeiksi. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Leikkaa ruisleivästä sopivia suupaloja, ja paahda leipäkuutiot pannulla oliiviöljyssä. Leikkaa parmesaanista lastuja. Kokoa salaatti lautaselle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti