lauantai 24. kesäkuuta 2017

Juhannuksen perunasalaatti

Tämä perunasalaatti kuvaa hyvin ruoanlaittoani: jostain lähtee liikkeelle ja sitten suunnitelma muuttuu koko ajan 😊  Tästä oli alunperin tulossa kirkas, maidoton salaatti, mutta oliiviöljyn loputtua lisäsin salaattiin lopussa jugurttia. Tämä oli myös juhannusaaton ruokapöydässämme.


1 kg uusia perunoita
1 pss retiisiä
1 punakevätsipuli
oliiviöljyä
2 dl turkkilaista jugurttia
sitruunamehua
suolaa ja pippuria myllystä

Pese ja harjaa perunat huolellisesti. Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä hyvin. Kuutioi perunat. Siivuta retiisit ja sipuli. Sekoita ainekset kulhossa. Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti