Tämä resepti on Meeri Koutaniemeltä (Glorian ruoka&viini -lehti 7/2017). Resepti myös täällä. Olen tehnyt näitä uunibataatteja useita kertoja, ja ne maistuvat erityisen hyviltä lohen kanssa.
Resepti neljälle:
2 bataattia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl fenkolinsiemeniä
1 tl chili-lime -mausteseosta
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
Pese bataatit hyvin, mutta älä kuori niitä. Halkaise bataatit ja voitele niiden pinta oliiviöljyllä. Hienonna fenkolinsiemenet morttelissa. Ripottele mausteet bataateille. Paista bataatteja uunissa +200 asteessa noin 50 min. Tarjoa kastikkeena turkkilaista jugurttia. Sen voi maustaa halutessaan:
Kastike:
5 cm pala kurkkua
2 dl turkkilaista jugurttia
3/4 dl tuoretta minttua
1/2 tuore chili
1 tl juustokuminaa
1/2 tl kardemummaa
1/4 tl mustapippuria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti