Teimme lauantai-illan hampurilaisia. Kasvissyöjälle tein tällaisia pihvejä. Rakenne oli tahnamainen ennen paistamista, ja osa pihveistä oli hankalaa saada paistettua ehjinä. Kääntäminen onnistui parhaiten kahden lastan avulla. Glorian ruoka ja viini -lehdessä 1/2017 samantyyppiset pihvit oli leivitetty tuplasti, mutta tästä minun versiostani ei kyllä saanut sellaista, että leivittäminen olisi onnistunut. Mielessä kävi kyllä pihvien pikapakastaminen ennen paistamista. Hyviä olivat silti.
2 tlk käyttövalmiita kikherneitä
1 sipuli
1/2 chili
2 rkl tahinia
100 g fetajuustoa
suolaa
juustokuminaa
persiljaa
sitruunamehua
Mittaa ainekset tehosekoittimen kulhoon. Soseuta tahnaksi. Muotoile taikinasta pihvejä rengasmuotin avulla ja paista pihvejä öljyssä 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti