keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Kikhernepihvit

Teimme lauantai-illan hampurilaisia. Kasvissyöjälle tein tällaisia pihvejä. Rakenne oli tahnamainen ennen paistamista, ja osa pihveistä oli hankalaa saada paistettua ehjinä. Kääntäminen onnistui parhaiten kahden lastan avulla. Glorian ruoka ja viini -lehdessä 1/2017 samantyyppiset pihvit oli leivitetty tuplasti, mutta tästä minun versiostani ei kyllä saanut sellaista, että leivittäminen olisi onnistunut. Mielessä kävi kyllä pihvien pikapakastaminen ennen paistamista. Hyviä olivat silti.

2 tlk käyttövalmiita kikherneitä
1 sipuli
1/2 chili
2 rkl tahinia
100 g fetajuustoa
suolaa
juustokuminaa
persiljaa
sitruunamehua

Mittaa ainekset tehosekoittimen kulhoon. Soseuta tahnaksi. Muotoile taikinasta pihvejä rengasmuotin avulla ja paista pihvejä öljyssä 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti