Palasin muutama päivä sitten Englannista. Tällä reissulla en syönyt kalaa ja perunoita, sillä edellisellä kerralla annos ei ollut erityisen hyvä. Kotona vastaavasta ruoasta saa herkullista ja vähempirasvaista, kun laittaa lohkoperunat uuniin ja paistaa kalan pannulla.
500 g kuhafileitä
1 dl vehnäjauhoja
suolaa, valkopippuria
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
oliiviöljyä
tilliä
1 kg perunoita
oliiviöljyä
suolaa
Pese ja kuori perunat. Lohko ne neljään tai kuuteen osaan. Levitä perunalohkot pellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle suolaa ja lisää oliiviöljyä. Sekoita käsin. Paista perunoita uunissa 200 asteessa n. 30 - 40 minuuttia.
Sekoita syvällä lautasella vehnäjauhot, suola ja pippuri. Kaada toiselle lautaselle korppujauhot ja kolmannelle kananmunat. Riko kananmunien rakenne. Pyörittele kuhafileet yksitellen ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Kuumenna pannulla reilusti oliiviöljyä (n. 1 dl). Paista kalat kullanruskeiksi, noin pari minuuttia kummaltakin puolelta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti