Sen jälkeen, kun luin jokunen vuosi sitten kirjan Marjoja ja mascaraa, en ole kaupan mysleihin koskenut. Aluksi tein aina myslin kirjan ohjeen mukaan. Nykyisin varioin sen mukaan, mitä kotona sattuu olemaan. Kesällä piti allergiaoireiden takia jättää pähkinät pois. Nyt olen varovasti niitä taas lisäillyt. Tässä myslissä on parasta se, että se on rapeaa ja mehevää.
Tänään mysliin laitoin:
1 l kaurahiutaleita
2 dl ruisleseitä
2 dl pellavarouhetta
2 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
1 dl cashew-pähkinöitä
1 dl rypsiöljyä
0,5 dl juoksevaa hunajaa
1 dl kookoslastuja
1 dl kuivattuja karpaloita
Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, leseet, pellavarouhe ja auringonkukansiemenet. Rouhi pähkinöitä veitsellä ja lisää muiden aineiden joukkoon. Lämmitä rypsiöljyä ja hunajaa niin, että hunaja sekoittuu öljyyn. Sekoita ainesten joukkoon. Paista uunissa 175 asteessa n. 13 min. Lisää kookoslastut ja karpalot.
keskiviikko 21. tammikuuta 2015
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti