Viikonloppuna tein taas ruokaa siitä, mitä kaapista löytyi. Kesän aikana ruokalaskut ovat olleet häkellyttäviä, joten kiva pitää välillä päiviä, jolloin ei käydä kaupassa. Tähän ruokaan ei edes tarvinnut kaivella pakastimesta jämiä. Ilmaiset kesäkurpitsat (anopin kasvimaalta) saivat ihanan maun pannulla paistamisesta. Tämä oli hyvää vielä kolmen päivän päästäkin! Vinkki tähän löytyi maku.fi-sivulta.
1,5 kesäkurpitsaa
oliiviöljyä
juustokuminaa
savupaprikajauhetta
yrttimausteseosta
suolaa
2 tomaattia
1 dl mustia beluga-linssejä
fetajuustoa
Viipaloi kesäkurpitsat ja tomaatit vajaan sentin paksuisiksi kiekoiksi. Keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljyä pannulla. Lisää mausteet, anna öljyn maustua hetki. Paista kesäkurpitsaviipaleet öljyssä niin, että ne saavat kauniin pinnan. Asettele vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa, tomaattia, linssejä ja fetajuustoa. Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti