maanantai 12. syyskuuta 2016

Kvinoa-mantelipihvit

Tämä ruoka on Glorian ruoka ja viini -lehden kansikuvassa 6/2016, ja kokeilin reseptiä heti lehden saavuttua. Jotenkin tämä blogin päivittäminen ei vaan nyt suju. Sen sijaan tein Instagram-tilin, ja sinne olenkin kuvannut kännykällä joitain ruokia, kun en ole saanut aikaiseksi hakea järkkäriä paikalle. Ruoka oli kauniin väristä ja hyvää! Suosittelen!



1,5 dl kvinoaa
0,5 tl suolaa
5 dl vettä
100g fetajuustoa
1 dl mantelijauhetta
100 g baby pinaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 dl persiljaa
2 rkl sitruunamehua

Huuhtele kvinoa runsaalla kylmällä vedellä. Keitä suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi, n. 12 minuuttia. Valuta vesi pois. Murustele feta kulhoon. Sekoita joukkoon kvinoa ja mantelijauhe. Soseuta pinaatin lehdet ja persilja oliiviöljyn kanssa sauvasekoittimella. Lisää sitruunamehu.

Muotoile taikinasta kosteilla käsillä pullia ja litistä ne pihveiksi. Paista pihvit pannulla öljyssä noin 4 minuuttia molemmin puolin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti