lauantai 26. elokuuta 2017
Vihreät kvinoa-papupihvit ja herneguacamole
Tein jo tällä samalla reseptillä aikaisemminkin pihvejä (Glorian ruoka ja viini -lehti 6/2016). Tällä kertaa lisäsin taikinaan valkoisia papuja. Taikina oli löysää ja huonosti kasassa pysyvää pannulla paistettuna. Todella herkullista kuitenkin!
1 dl kvinoaa
1 tl kasvisliemijauhetta
3 dl vettä
100 g fetajuustoa
1 dl mantelijauhetta
1 pkt valkoisia isoja papuja
100 g pinaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 dl persiljaa
2 rkl sitruunamehua
Huuhtele kvinoa runsaalla vedellä. Keitä kvinoa kasvisliemessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ylimääräinen neste pois.
Laita pinaatti, pavut, persilja, feta, mantelijauhe, sitruunamehu ja oliiviöljy monitoimikoneeseen ja pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Lisää kvinoa. Muotoile pihvejä ja paista ne öljyssä pannulla, noin 4 minuuttia molemmin puolin.
Herneguacamole:
1 ps pakasteherneitä
1/2 avokado
2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
Sulata herneet. Soseuta avokado ja herneet sauvasekoittimella tahnaksi. Mausta. Tarjoa pihvien kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti