Tein uudella reseptillä chili-suklaakakkua työkaveria muistaen syksyn aherruksista. Resepti on Iltasanomien ruokasivulta.
200 g tummaa suklaata
200 g margariinia
4 kananmunaa
2 dl sokeria
5 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl gluteenitonta jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl chilirouhetta
Kuorrutus:
150 g tummaa suklaata
25 g margariinia
Pinnalle:
kuivattua vadelmaa
chiliä
Sulata suklaa ja margariini kattilassa. Älä kuumenna tarpeettomasti. Anna jäähtyä.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Murskaa chilirouhe morttelissa jauheeksi. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää kuivat aineet ja sula suklaa-margariiniseos taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina halk. 24 cm vuokaan. Paista 175 asteessa noin 30 min.
Sulata kattilassa suklaa ja margariini kuorrutusta varten. Levitä kuorrute kakun päälle. Koristele kuivatulla vadelmarouheella ja chilillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti