Ajattelin ottaa tämän vuoden yhdeksi teemaksi eri maiden ruokiin tutustumisen. Perheen ensimmäinen syntymäpäiväsankari toivoi tammikuulle italialaista ruokaa. Tämä leipäsalaatti oli kiva iltaruoka. Panzanellaan näyttää löytyvän jokaiselta oma reseptinsä. Minua miellytti eniten sellaiset, että kasvikset paahdetaan uunissa.
500 g luumutomaatteja
3 keltaista paprikaa
4 paahtoleipäpalaa
basilikaa
mozzarellaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
balsamicokastiketta
Puolita tomaatit, lohko paprikat ja paloittele leipä suupaloiksi. Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Ripottele vähän suolaa ja pippuria tomaattien ja paprikoiden päälle. Paahda kasviksia ja leipää uunissa 225 asteessa. Leipä saa nopeammin väriä, joten ne kannattaa nostaa pois aikaisemmin kuin kasvikset. Asettele salaatin ainekset lautaselle. Lisää basilikaa ja mozzarellaa revittyinä paloina. Mausta salaatti balsamicokastikkeella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti