Tämä oli herkullinen arki-illan ruoka. Pasta on itsetehtyä, mutta saahan sitä nopeammin kaupasta. Tämän pastan juttu on tuo karamellisoitu punasipuli. Ihanaa ja rapeaa. Lohi on valmiiksi savustettua. Yleensä pastaan tulee sekoitettua kermaa, mutta näköjään turhaan; pelkkä limemehu riittää kastikkeeksi. Yksinkertainen on kaunista.
nauhapastaa keitettynä
savulohta
1 rkl oliiviöljyä
2 punasipulia
1 rkl muscovado-sokeria
puolikas lime
tilliä
Kuumenna öljy pannulla. Viipaloi sipulit. Kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää sokeri, ja anna sipuleiden hautua muutama minuutti. Lisää sipulit ja lohi pastan päälle lautaselle. Paahda limen leikattua pintaa kuumalla pannulla, kunnes se saa väriä. Purista mehua kastikkeeksi ruoan päälle. Ripottele pinnalle reilusti tuoretta tilliä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti