Tässä toinen helppo ja nopea intialainen kasvisruoka. Perusperiaate on se, että ensin öljyssä kuumennetaan mausteita ja sipulia. Sitten lisätään muuta maun mukaan.
2 rkl öljyä
2 tl garam masalaa
1 tl currya
1 sipuli
1 kukkakaali
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk kikherneitä
ripaus sokeria ja suolaa
korianteria
Kuumenna öljy pannulla. Lisää mausteet ja hienonnettu sipuli. Kuullota pari minuuttia. Paloittele kukkakaali ja lisää se pannulle. Kuullota pannulla muutama minuutti. Lisää tomaattimurska. Hauduta kypsäksi. Lisää valutetut kikherneet. Lisää mausteita maun mukaan. Tarjoile keitetyn riisin ja naanleivän kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti