maanantai 6. heinäkuuta 2020

Kukkakaalicurry

Tässä toinen helppo ja nopea intialainen kasvisruoka. Perusperiaate on se, että ensin öljyssä kuumennetaan mausteita ja sipulia. Sitten lisätään muuta maun mukaan.


2 rkl öljyä
2 tl garam masalaa
1 tl currya
1 sipuli
1 kukkakaali
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk kikherneitä
ripaus sokeria ja suolaa
korianteria


Kuumenna öljy pannulla. Lisää mausteet ja hienonnettu sipuli. Kuullota pari minuuttia. Paloittele kukkakaali ja lisää se pannulle. Kuullota pannulla muutama minuutti. Lisää tomaattimurska. Hauduta kypsäksi. Lisää valutetut kikherneet. Lisää mausteita maun mukaan. Tarjoile keitetyn riisin ja naanleivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti