Pinaattidalin resepti houkutteli pitkään Vege-lehdessä (syksy 2019) ennenkuin toteutin sen. Yksinkertaistin ohjetta vähän. Tämä on nopea ja helppo kasvisruoka.
1 tlk kypsiä punaisia linssejä
1 sipuli
rypsiöljyä
1 tl garam masalaa
100 g pinaattia
2 dl kasvislientä
2 dl kookosmaitoa
2 tomaattia
1 tl suolaa
korianteria
Kuumenna öljy pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja garam masala. Kuullota pari minuuttia. Lisää pinaatti ja kuullota vielä pari minuuttia. Lisää linssit, kasvisliemi ja kookosmaito. Anna porista keskilämmöllä 10 minuuttia. Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi. Lisää ne pannulle ja hauduta 5 minuuttia. Mausta suolalla. Koristele korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin ja naanleivän kanssa.
maanantai 6. heinäkuuta 2020
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti