maanantai 19. joulukuuta 2016

Helinä-keijun joulukalenteri: Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Tämä salaatti on tehty siitä ostamastani vuohenjuustokiekon toisesta puolikkaasta. Juuston paistoin samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla. Nyt seurana oli uunissa paahdettuja punajuuria.

salaattisekoitusta (rucolaa, pinaattia, punajuuren lehtiä)
vuohenjuustoa
sitruuna
avokado
punajuuria
oliiviöljyä
suolaa
hunajaa
rosmariinia
saksanpähkinöitä


Pese ja kuori punajuuret. Lohko punajuuret. Pirskottele päälle oliiviöljyä, mausta suolalla ja hunajalla. Paahda uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Paista vuohenjuusto pannulla kauniin väriseksi. Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Kuori ja viipaloi avokado. Purista sitruunanmehua viipaleille. Leikkaa loput sitruunasta lohkoiksi. Asettele salaatin ainekset lautaselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti