sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Helinä-keijun joulukalenteri: Sitruuna-valkosuklaafudge

No, ei tullut toisestakaan fudgesta toffeeta. Aika kiva koostumus tällaisissa makupaloissa on: selvä suklaan maku, mutta sitkeämpi tuntuma. Fudge-ohjeita löytyy valtavasti. Tämä tehtiin ihan eri tavalla kuin edellinen.


1 prk kondensoitua maitoa
400 g valkosuklaata
1 sitruunan mehu
1 rkl voita


Kaada kondensoitu maito kattilaan. Kuumenna maitoa noin 10 minuuttia, kunnes se suostuu. Lisää valkosuklaapalat, sitruunamehu ja voi. Sekoita massa tasaiseksi. Kaada fudge-massa foliolla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Paloittele fudge kuutioiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti