Ylijäämäriisipuurosta voi tehdä näppärästi jälkiruoan. Meillä ei tosin taida koskaan jäädä riisipuuroa... Tein nämä tavalliseen tapaani silikonivuokiin, mikä oli virheratkaisu. Riisipuuro painuu pohjalle, ja pannacotat oli siksi vaikea irrottaa ehjinä. Laita siis suoraan tarjoiluvuokiin. Rosmariini on ihan mahtava mauste tähän! Tämäkin resepti on Soppa365:stä. Tein ihan pienen annoksen maistiaisiksi.
1 liivatelehti
2 dl täysmaitoa
1 rosmariinin oksa
1 rkl sokeria
1 dl riisipuuroa
Laita liivatelehti pehmenemään kylmään veteen. Laita maito, rosmariinin oksa ja sokeri kattila. Keitä seosta hiljalleen 15 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja poista rosmariinin oksa. Purista liivatteesta ylimääräinen vesi pois. Lisää liivatelehti kuumaan maitoon. Lisää riisipuuro ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti