Teen jouluksi paljon erilaisia ruokia. Tämä on yksi joulun herkuista, jota ilman en halua olla. Mäti sopisi vielä tähän, mutta nyt sitä ei ollut saatavilla. Itsenäisyyspäivän alkupalaksi tai iltatarjottavaksikin tämä sopii, sillä tämä on mielestäni hyvin juhlavaa tarjottavaa.
3 dl kuohukermaa
200 g ranskankermaa
200 g lämminsavulohta
1 pieni punasipuli
2 tl kapriksia
tilliä
suolaa
4 liivatelehteä
1/2 sitruunan mehu
Vuoraa kulho kelmulla. Laita liivatelehdet kylmään veteen 5 minuutiksi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma. Paloittele lohi, kuutioi punasipuli niin pieneksi kuin saat ja silppua kaprikset. Lisää ainekset kermaan. Mausta tillillä ja suolalla. Kuumenna sitruunamehu. Purista liivatelehdistä vesi ja sekoita ne mehuun. Lisää liivateseos moussen sekaan hyvin sekoittaen. Kaada massa kulhoon ja laita jääkaappiin vähintään 5 tunniksi hyytymään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Menu Salaattisekoitus Kirsikkatomaatteja ja rucolaa Kurkkua Fetajuustoa Oliiveja Kylmäsavulohta Orzo-pinaattisalaatti Hed...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti