lauantai 19. marraskuuta 2016

Inkivääri-palsternakkacappuccino

Löysin hyvän ohjeen isänpäivän alkuruoaksi Mrs Jonesilta. Tämä oli juuri sitä, mitä halusinkin tehdä. Rohkaisu siis tuosta ohjeesta, ja sitten omaan tyyliin jatkettiin.

2 palsternakkaa
2 perunaa
1 sipuli
2 cm inkivääriä
rypsiöljyä
0,5 l kasvislientä
2 dl ruokakermaa
1 dl kuohukermaa
suolaa
korianteria


Kuori ja paloittele palsternakka, perunat, sipuli ja inkivääri. Kuullota kasviksia öljyssä pari minuuttia. Lisää kasvisliemi. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta keitto. Lisää ruokakerma. Tarkista maku. Vatkaa kuohukerma kevyesti vaahdoksi. Laita kermavaahtoa kupin pohjalle. Nosta keittoa kauhalla vaahdon päälle, jolloin vaahto nousee pintaan. Koristele korianterilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti