lauantai 24. kesäkuuta 2017

Kirsikka-mozzarellasalaatti

Löysin idean tähän salaattiin Glorian ruoka ja viini 4/2017 -lehdestä. Alkuperäisessä ohjeessa oli myös kesäkurpitsaa, kesäsipulia, minttua ja manteleita. Tämä oli yksi juhannusaattopöytämme herkuista!

1 pss salaatinlehtiä
400 g kirsikoita
2 palloa mozzarellaa
kourallinen pistaasipähkinöitä
basilikaa
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa ja pippuria myllystä

Pese ja kuivaa salaatti. Puolita kirsikat ja poista kivet. Revi mozzarella paloiksi. Rouhi pähkinät. Mausta salaatti pirskottamalla päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Rouhi päälle vähän suolaa ja pippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti