Tämä resepti on Sikke Sumarin kirjasta Ruokaa rakkaudella. Tähän tarvitaan aikaa ja lämmin leivinuuni.
1 keräkaali
öljyä, voita
2 porkkanaa
2 sipulia
500 g jauhelihaa
meiramia, timjamia
2 dl keitettyä riisiä
soijakastiketta
5 dl lihalientä
2 dl kermaa
2 rkl siirappia
korppujauhoja
suolaa, pippuria
Kuutioi sipuli ja porkkanat pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne padassa, jossa on öljyä. Lisää suikaloitua kaalia vähitellen. Anna kaalin ruskistua ennenkuin lisäät uuden satsin. Mausta suolalla ja soijalla.
Paista jauheliha toisella pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, meiramilla ja soijalla.
Lisää kaalipaistokseen lihaliemi, siirappi ja kerma.Yhdistä kaalipaistos, riisi ja jauheliha padassa. Ripottele päälle korppujauhoja ja voinokareita. Paista 180-asteisessa uunissa vajaan tunnin ajan niin, että korppujauhot ovat ruskistuneet ja laatikon pinta on kauniin ruskea ja rapea. Tarjoa puolukoiden kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Lähikaupan jauhohyllystä löytyi uutuus: Hungry chef -pizzajauho (hienojakoista 00-jauhoa). Pussin kyljessä oli kehotus kokeilla pizzaan vu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti