Sain työkaveriltani pussillisen kuhafileitä. Osan fileistä paistoin tavalliseen tapaan, mutta kokeilin sitten myös kalapuikkoversiota. Todella herkullista!!!
kuhafileitä
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhoja
suolaa
limemehua
rypsiöljyä
Paloittele kuhafileet sopivan kokoisiksi paloiksi (esim. 2 x 5 cm). Pirskottele päälle limemehua. Rouhi myös suolaa. Anna maustua hetki. Kuumenna reilu kerros (1 cm) rypsiöljyä paistinpannulla. Pyörittele kalapalat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa. Paista kalapuikot öljyssä kypsiksi. Siinä ei monta minuuttia mene. Todellista pikaruokaa ja kelpaa vähän nirsommallekin ruokailijalle!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Lähikaupan jauhohyllystä löytyi uutuus: Hungry chef -pizzajauho (hienojakoista 00-jauhoa). Pussin kyljessä oli kehotus kokeilla pizzaan vu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti