lauantai 18. helmikuuta 2017

Kalapuikot kuhafileestä

Sain työkaveriltani pussillisen kuhafileitä. Osan fileistä paistoin tavalliseen tapaan, mutta kokeilin sitten myös kalapuikkoversiota. Todella herkullista!!!


kuhafileitä
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhoja
suolaa
limemehua
rypsiöljyä


Paloittele kuhafileet sopivan kokoisiksi paloiksi (esim. 2 x 5 cm). Pirskottele päälle limemehua. Rouhi myös suolaa. Anna maustua hetki. Kuumenna reilu kerros (1 cm) rypsiöljyä paistinpannulla. Pyörittele kalapalat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa. Paista kalapuikot öljyssä kypsiksi. Siinä ei monta minuuttia mene. Todellista pikaruokaa ja kelpaa vähän nirsommallekin ruokailijalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti