tiistai 12. heinäkuuta 2016

Basilika-sitruunabroileri

Tämä resepti löytyi sittenkin yhdestä vielä tallella olevista perinteisistä reseptivihkoista. En tiedä, mistä se on peräisin. Tätä olemme syöneet siis aina varhaiskaalikääryleiden kanssa. Tuo sitruunainen liemi on ihanaa!


3 maustamatonta broilerin koipi-reisipalaa
suolaa myllystä
1 dl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu ja loppu sitruuna viipaleina
kourallinen basilikaa
1 dl valkoviiniä


Pane broilerit uunivuokaan. Kaada päälle oliiviöljy ja sitruunamehu. Suolaa. Levitä sitruunaviipaleet päälle. Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia. Sitten lisää viini ja silputtu basilika. Anna kypsyä vielä 30 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti