Tämä resepti löytyi sittenkin yhdestä vielä tallella olevista perinteisistä reseptivihkoista. En tiedä, mistä se on peräisin. Tätä olemme syöneet siis aina varhaiskaalikääryleiden kanssa. Tuo sitruunainen liemi on ihanaa!
3 maustamatonta broilerin koipi-reisipalaa
suolaa myllystä
1 dl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu ja loppu sitruuna viipaleina
kourallinen basilikaa
1 dl valkoviiniä
Pane broilerit uunivuokaan. Kaada päälle oliiviöljy ja sitruunamehu. Suolaa. Levitä sitruunaviipaleet päälle. Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia. Sitten lisää viini ja silputtu basilika. Anna kypsyä vielä 30 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Krog Roban haukiwallenbergin resepti julkaistiin uusimmassa Glorian ruoka ja viini -lehdessä (5/2016). Minä kokeilin ohjeeseen kuhaa. Nämä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti