Käytän tuoreita viikunoita ruoassa todella harvoin. Australian Masterchefissä niitä käytetään paljon ja monenlaisissa ruoissa. Minulle viikuna on jouluinen hedelmä. Tämä Jamie Oliverin resepti on todella yksinkertainen herkkusalaatti, joka sopisi tosi hyvin bruschetan päälle. Käytin sitruunamehun sijaan balsamicoa.
3 viikunaa
1/2 palloa puhvelinmaitomozzarellaa
30 g ilmakuivattua kinkkua
basilikaa
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoista balsamico-etikkaa
1 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
Revi mozzarella ja kinkku käsin paloiksi. Paloittele viikunat. Asettele ainekset lautaselle. Lisää basilikaa. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Krog Roban haukiwallenbergin resepti julkaistiin uusimmassa Glorian ruoka ja viini -lehdessä (5/2016). Minä kokeilin ohjeeseen kuhaa. Nämä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti