keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Helinä-keijun joulukalenteri: Vuohenjuusto-viikunasalaatti

Ensimmäistä kertaa onnistuin paistamaan vuohenjuuston kauniisti, kiitos Nannan hienon ohjeen! Swiss Diamond -pannu kuumaksi, leivinpaperi pannulle ja riittävän paksu kiekko vuohenjuustoa siihen. Sitten vaan odotellaan. Paperin avulla juusto oli helppo kipata lautaselle.


romaine-salaattia
1 appelsiini
2 viikunaa
100 g vuohenjuustoa
pistaasipähkinöitä
oliiviöljyä
hunajaa
sitruunamehua


Pese ja paloittele salaatti lautaselle. Poista appelsiinista kuoret ja kalvot. Säästä hedelmästä valunut mehu. Pese ja lohko viikunat. Paista vuohenjuustolle kaunis pinta. Rouhi pähkinöitä. Asettele salaatin ainekset lautaselle. Valuta päälle appelsiinista valunut mehu, oliiviöljyä, hunajaa ja vähän sitruunamehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti