Ensimmäistä kertaa onnistuin paistamaan vuohenjuuston kauniisti, kiitos Nannan hienon ohjeen! Swiss Diamond -pannu kuumaksi, leivinpaperi pannulle ja riittävän paksu kiekko vuohenjuustoa siihen. Sitten vaan odotellaan. Paperin avulla juusto oli helppo kipata lautaselle.
romaine-salaattia
1 appelsiini
2 viikunaa
100 g vuohenjuustoa
pistaasipähkinöitä
oliiviöljyä
hunajaa
sitruunamehua
Pese ja paloittele salaatti lautaselle. Poista appelsiinista kuoret ja kalvot. Säästä hedelmästä valunut mehu. Pese ja lohko viikunat. Paista vuohenjuustolle kaunis pinta. Rouhi pähkinöitä. Asettele salaatin ainekset lautaselle. Valuta päälle appelsiinista valunut mehu, oliiviöljyä, hunajaa ja vähän sitruunamehua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teimme kotona intialaista ruokaa. Naanleipä oli niin hyvää, että sitä olisi mennyt paljon enemmänkin. Rese...
-
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni! Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein täh...
-
Krog Roban haukiwallenbergin resepti julkaistiin uusimmassa Glorian ruoka ja viini -lehdessä (5/2016). Minä kokeilin ohjeeseen kuhaa. Nämä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti